Xàtiva acollirà el I Open Blitz d’Escacs el primer dia de Fira


En el matí del pròxim 15 d’agost no solament hi haurà molta velocitat en el circuit urbà de motos de Xàtiva, també la veurem, d’una altra forma, sobre els taulers d’escacs de el “I Open Blitz d’Escacs Fira de Xàtiva”, que se celebrarà des de les 10:00 hores en la segona planta, de la Casa de Cultura.

Allí es congregaran prop de 90 jugadors aficionats a aquest joc, que durant set rondes de partides ràpides, amb una durada de set minuts per jugador més increment, mostraran les seues millors habilitats movent les peces contra dos enemics: els seus rivals i el rellotge, la qual cosa dóna més emoció a aquest esport i deixa al descobert la capacitat i destresa de cada jugador.

Una dotació de 1.200 euros en premis i 15 trofeus han motivat al millor elenc de jugadors que freqüenten la Comunitat. De fet, ja han confirmat la seua assistència l’hispà-cubà Alexis Cabrera, l’anglès Plaskett, l’argentí Giaccio, el serbi Kovacevic, el veneçolà Velandia, i els valencians Pablo Cruz (actual campió autonòmic), Campos Gambuti i Jaime Valmaña (vencedor en el recent III Open Murta), entre d’altres. Fins i tot cal destacar l’assistència d’Alejandro Mejías, millor jugador local i pertanyent al Club Escacs Xàtiva.

El Club Escacs Xàtiva convida a tota la població a que assistisca a aquest emocionant esdeveniment cultural i esportiu, sent una bona forma de gaudir veient a aquests fenòmens a només uns metres de la Fira. L’entrada serà gratuïta.

Publicar un comentario

Artículo Anterior Artículo Siguiente